Kroppsbehandlingar

Uppfräschande body scrub, en boostande lerkur eller extra näring för ditt hår? Här finns energigivande behandlingar från topp till tå.

Bodyscrub

Helkroppspeeling där döda hudceller försvinner och ny fräsch hy träder fram. Behandlingen sätter även fart på blodcirkulationen och därmed förbränningen i kroppen. Behandlingen avslutas med en återfuktande kroppslotion. Rekommenderas före solning då färgen håller längre och inte flagar bort.

45 minuter

685 kr

Body De Luxe

Helkroppspeeling där döda hudceller försvinner och ny fräsch hy träder fram. Efter duschen packas du in i en härligt doftande aromaolja. Under tiden du ligger inpackad får du en skön avslutande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och en vårdande ögon- och ansiktskräm för din hudtyp.

105 minuter

1495 kr

Lerkuren

En varm lerinpackning som ger din hud en boost av viktiga mineraler och spårämnen och som även värmer muskler och leder. Under tiden du ligger inpackad får du även en skön ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med att du blir insmord med en återfuktande kroppslotion.

50 minuter Ej bokbar just nu!

785 kr

Stora Lerkuren

Massage 30 min + lerkuren (se ovan).

80 minuter Ej bokbar just nu!

1295 kr

Avgiftande lerinpackning

Varm lerinpackning med ett tillsatt djuprengörande serum. Under tiden du ligger inpackad får du en ögonmask och ögonmassage eller en hårbottenmassage och efter duschen blir du insmord med en återfuktande kroppslotion. Behandlingen innehåller även en härlig inledande och avslutande fas ”a la Phytomer” som hjälper dig att slappna av så du får ut det mesta av din behandling. Den inledande och avslutande fasen innehåller ett underbart doftande relaxing serum som du får andas in och som placeras på flera punkter på kroppen där du lättast tar upp dem. Du blir även torrborstad av natursvampar, du får massage och stretchas på vissa områden.

75 minuter Ej bokbar just nu!

925 kr

Formande Geléinpackning

Geléinpackning med ett tillsatt formande serum. Under tiden du ligger inpackad får du en ansiktsmassage och efter duschen blir du insmord med en återfuktande kroppslotion. Behandlingen innehåller även en härlig inledande och avslutande fas ”a la Phytomer” som hjälper dig att slappna av så du får ut det mesta av din behandling. Den inledande och avslutande fasen innehåller ett underbart doftande relaxing serum som du får andas in och som placeras på flera punkter på kroppen där du lättast tar upp dem. Du blir även torrborstad av natursvampar, du får massage och stretchas på vissa områden.

75 minuter

925 kr

Lyxiga hårkuren

Behandlingen börjar med att du får en hårbottenmassage med silkesprotein som ger dig näring till håret. Därefter appliceras varm lera över håret som packas in i plast. Under tiden produkterna verkar får du njuta av en härlig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en dusch. (Medtag egen kam/borste). 

45 minuter

745 kr

Lilla Choklad Kaffe & Havtornpaketet

Helkroppsbehandling med en fantastisk kombination av choklad, kaffe och havtorn. 30 min massage, bodyscrub och en härligt doftande chokladlotion smörjs in på din kropp.

80 minuter

1145 kr

Stora Choklad Kaffe & Havtornpaketet

Helkroppsbehandling med en fantastisk kombination av choklad, kaffe och havtorn. 30 min massage, bodyscrub och en härligt doftande chokladlotion smörjs in på din kropp. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling som även den innehåller choklad, kaffe och havtorn.

135 minuter

1875 kr